TEMADAG – FOTOGRAFI

Tema: FOTO

Museet på Nesbyen inviterer publikum til aktivitetsdag med tema foto, med tre nye utstillinger: Utstillingen «Kari Leikvold: Bunad og bunadsdokker», utstilling av fotoutstyr i 2. etasje i Tandbergbygget, og utstilling av fotografier av medlemmer i Nesbyen Kameraklubb.

Kl. 13 og kl. 14 : Fortellerteateret «Jenta i Staveloftet»

Forestillingen er inspirert av sagnet om jenta som overlevde Svartedauden innesperret i Staveloftet. Vi møtes utenfor Staveloftet –  hør hennes historie!

Ellers kan du besøke den faste draktutstillingen vår. Krigsutstillingen (1940-1945) i 2.etasje i Tandbergbygget er åpen under aktivitetsdagen.

I landhandelen kan du få kjøpt gode, gammeldagse drops og gavebutikken i museet kan by på mange  flotte gaver. Kun betaling med VIPPS her i år.

På grunn av coronaviruset har vi valgt å holde kafeen stengt i år,  men dere må gjerne ta med niste!

Som et corona-/smittevernstiltak har vi  kontantløs betaling i museumsbutikken/ landhandelen. Vi tar bankkort/  VIPPS  #120599.