SLÅTTEDAG

Tema: Slåttedag

Museet på Nesbyen inviterer publikum til slåttedag v/Hans Petter Evensen. Slåtteenga blir slått med ljå, vi raker og hesjer.

Kl. 13 og kl. 14 : Fortellerteateret «Jenta i Staveloftet»

Forestillingen er inspirert av sagnet om jenta som overlevde Svartedauen innesperret i Staveloftet. Vi møtes utenfor Staveloftet –  hør hennes historie!

Vi har tre nye utstillinger i år: Utstillingen «Kari Leikvold: Bunad og bunadsdokker», utstilling av fotoutstyr i 2. etasje i Tandbergbygget, og utstilling av fotografier av medlemmer i Nesbyen Kameraklubb. Ellers kan du besøke den faste draktutstillingen vår. Krigsutstillingen (1940-1945) i 2.etasje i Tandbergbygget er åpen under aktivitetsdagen.

I landhandelen kan du få kjøpt gode, gammeldagse drops og gavebutikken i museet kan by på mange  flotte gaver. Kun betaling med VIPPS i landhandelen i år.

På grunn av coronaviruset har vi valgt å holde kafeen stengt i år,  men dere må gjerne ta med niste!

Som et corona-/smittevernstiltak har vi  kontantløs betaling i museumsbutikken/ landhandelen. Vi tar bankkort/  VIPPS  #120599.