AKTIVITETSDAG

Museet på Nesbyen inviterer publikum til aktivitetsdag med ulike håndverksaktiviteter.

Kl. 13 og kl. 14 : Fortellerteateret «Jenta i Staveloftet»

Forestillingen er inspirert av sagnet om jenta som overlevde Svartedauen innesperret i Staveloftet. Vi møtes utenfor Staveloftet –  hør hennes historie!

Vi har tre nye utstillinger i år: Utstillingen «Kari Leikvold: Bunad og bunadsdokker», utstilling av fotoutstyr i 2. etasje i Tandbergbygget, og utstilling av fotografier av medlemmer i Nesbyen Kameraklubb. Ellers kan du besøke den faste draktutstillingen vår. Krigsutstillingen (1940-1945) i 2.etasje i Tandbergbygget er åpen under aktivitetsdagen.

I landhandelen kan du få kjøpt gode, gammeldagse drops og gavebutikken i museet kan by på mange  flotte gaver. Som et corona-/smittevernstiltak har vi  kontantløs betaling i museumsbutikken/ landhandelen. Vi tar bankkort eller  VIPPS  Hallingdal Museum 120599.

Nes Museumslag sørger for at alle besøkende får mulighet til å kjøpe ferske vafler og  kaffe ved Skåterudmoen.  Mat serveringen vil skje utendørs. VIPPS Nes Museumslag  115212.