AKTIVITETSDAG – TEGNE- og MALEDAG

Tema: Tegne- og maledag v/ Tonje Myre

kl. 11.30 Omvisning med Karin Stang i utstillingen «Jon Sandsmark – liv i tekstil»

kl. 12 Omvisning «I Gudes fotstpor»  v/ Torill Thømt

kl. 12 og kl. 14 Tegning og fargelegging med barna i Barnerommet i adm.bygget v/ Tonje Myre.  Vi henter inspirasjon fra utstillingen med tepper av Jon Sandsmark.

kl. 13 og kl. 14 Fortellerteateret «Jenta i Staveloftet» er inspirert av sagnet om jenta som overlevde Svartedauen innesperret i Staveloftet. Bli med inn i Staveloftet og hør hennes historie!

Den gamle landhandelen er åpen og tilbyr et variert utvalg av varer. Museumslaget holder bruktbokhandel og onsdagskafé. Husk å ta med kontanter eller VIPPS #120599.  Ellers kan du besøke den faste draktutstillingen og utstilling med tekstilarbeider av Jon Sandsmark (1941-2014).  Gavebutikken i museet har mange flotte gaver.