AKTIVITETSONSDAG – BLI MED I SLÅTTEN

Aktivitetsdag – bli med i ljåslåtten på Hallingdal Museum, Nesbyen 12. juli 2017

Hver onsdag kl. 11-16, fra slutten av juni til begynnelsen av august, vises gamle håndverkstradisjoner på Hallingdal Museum Nesbyen. I tillegg opplevelser og aktiviteter knyttet til et nytt tema hver onsdag.

I dag er den årlige slåttedagen og du kan bli med å slå med ljå, rake og hesje. Slåtten bidrar til artsmangfold av både planter og insekter i enga. Kanskje har du mulighet til å lage en egen liten slåtteng hjemme eller på hytta?

Fortellerteateret «Jenta i Staveloftet» er inspirert av sagnet om jenta som overlevde Svartedauen innesperret i Staveloftet. Bli med inn i Staveloftet og hør hennes historie!  Den gamle landhandelen er åpen og tilbyr et variert utvalg av varer. Museumslaget holder bruktbokhandel og onsdagskafé. Husk å ta med kontanter. Ellers kan du besøke den faste draktutstillingen, sommerens utstilling og gavebutikken i museet.