FERMENTERINGSKURS PÅ ÅL BYGDAMUSEUM

FERMENTERINGSKURS PÅ ÅL BYGDAMUSEUM

Fermenteringskurs

Å fermentere mat er døren til en bedre helse: du får prebiotika og probiotika som hjelper deg til å ha en bedre balanse i livet ditt. De har en innvirkning på fordøyelsen, immunsystemet og humøret blant annet.

Man kan fermentere veldig mye forskjellig, kanskje alt? Flere retter og leskedrikker vi spiser og drikker i hverdagslivet er fermentert, eller har vært fermentert i forberedelsen. Det er mange grunnleggende oppskrifter fra hele verden som man kan lage hjemme og nyte.

I kurset, smaker vi og lager surdeigsbrød, fermenterte grønnasker, ketchup og kimchi.

Pris: 500,-

Bindende påmelding betales før 26.09 til kontonummer: 2320.16.59558

Kan også betales med VIPPS: 93475834

Merk betaling med ØKOVEKA 3009 og DITT TLFNUMMER

Ved avmelding betales 1/2 av beløpet tilbake.