JUL PÅ MUSEET

I Tandbergbygget blir det kafe og juleverksted.  På kjøkkenet får barna bake sine egne PEPPERKAKER som de får med hjem. Her blir det høy temperatur, stor stemning og god lukt.  I Skåterudmoen får barna lage bivokslys og smake urtete og museumshesten går i skytteltrafikk opp og ned julegata med barna i vogna.

Smeden er i smia. Julebukken dukker opp og kanskje nissen kommer. Tradisjonen tro blir det eventyrstund i Kolsrudstugu.  I Landhandelen kan du kjøpe gammeldags drops og brisjetreak.  I museumsbutikken kan du kjøpe flotte julegaver.  Ta turen innom Kolsrudstugu som er julepyntet med gammeldags julepynt og juletre.  Med juleaktiviteter i husene på museet opplever du gammeldags juletradisjon og iløpet av dagen kommer du i julestemning.

Kl. 12.30 og kl. 14.00  Eventyrstund i Kolsrudstugu, nissemor synger med barna.

Kl. 16.00 Fakkeltoget går fra parkeringsplassen via Møllevegen ned til tenning av julegrana på Indre Torg.

Vell møtt til stemningsfulle førjulstimer!