JUL PÅ MUSEET 2020

Jul på Hallingdal Museum, Nesbyen kl. 12 - 16. Mange juleaktiviteter for barna - pepperkakebaking, lag julepynt, møt nissefar og nissemor, eventyrstund m.m. Museumsbutikken har mange flotte julegaver. Fakkeltoget går fra Høvahuset på museet kl. 16 til Indre Torg der julegrana tennes. Her får du også møte nissen.

I Tandbergbygget blir det kafe og juleverksted.  På kjøkkenet får barna bake sine egne PEPPERKAKER som de får med hjem. Her blir det høy temperatur, stor stemning og god lukt.
Smeden er i smia. Julebukken dukker opp og kanskje nissen kommer. Tradisjonen tro blir det eventyrstund i Kolsrudstugu.  I Landhandelen kan du kjøpe gammeldags drops og brisjetreak.  I museumsbutikken kan du kjøpe flotte julegaver.  Ta turen innom Kolsrudstugu som er julepyntet med gammeldags julepynt og juletre.  Med juleaktiviteter i husene på museet opplever du gammeldags juletradisjon og iløpet av dagen kommer du i julestemning.

Kl. 16.00 Fakkeltoget går fra parkeringsplassen via Møllevegen ned til tenning av julegrana på Indre Torg.

Vel møtt til stemningsfulle førjulstimer!

Husk gjerne kontanter, men du kan også bruke VIPPS i kafeen og Landhandelen.
Du kan kjøpe billetter på forhånd på NESBYEN BOOKING eller på VIPPS Hallingdal Museum #120599

Se FILM MED JUL PÅ HALLINGDAL MUSEUM, NESBYEN