KURS FERMENTERTE GRØNSAKER

KURS FERMENTERTE GRØNSAKER

KURS: FERMENTERTE GRØNSAKER

Sted: UVDAL HERREDSHUS

Dato: TORSDAG 8. MARS 2018

Tidspunkt: KL. 17.30- 21.00

DE FER:

· smake på fermentert mat og drikke

· råvarer til 2 glas med grønsaker til fermentering

· teoretisk og praktisk lærdom

TA MED:

· skjerefjøl (i tre) og kniv

· rasp og ostehøvel

· bolle (keramikk/ porselen/ glas)

· syltetrakt (om du har)

· norgesglas eller patentglas (rom til ca 2 l)

· 350,- til kursavgift eller Vipps til 120599.

Uvdal Bygdekvinnelag spanderar kurset for medlemmer og dei som vil bli det !

Info/påmelding innan 1. mars til: thora@undebakke.no tlf: 958 41 756

Meir info: lindhjem@buskerudmuseet.no tlf: 32 08 17 70