ØKOUKA

ØKOUKA 2018

Feiring av norsk økologisk mat og jordbruk

ØKOUKA er ei nasjonal feiring av norsk økologisk mat. Arrangementa denne veka formidlar råvarer, kunnskap og inspirasjon. Veka vil vise fram mangfaldet av landbruk- og matproduskjon i Noreg og knyte det til folks kvardag.  For meir info og program sjå:  https://www.okouka.no/

I Hallingdal blir det to matkurs på Ål Frivilligsentral: Fermenteringskurs laurdag 22. kl. 12- 14 og sjokoladekurs måndag 24. kl. 17- 19.

Påmelding til fermenteringskurs: lindhjem@buskerudmuseet.no, 91322686 (sms) eller 32081770 .

Påmelding til sjokoladekurs: www.okosjokolade/kurs.no

Laurdag 28. september satsar me på økofilosofisk kaffeslabberas og teselskap (meir info ventar).

 

Hjarteleg velkomen!