Søk blant mer enn 22 000 bilder i FOTOSAMLINGEN på Hallingdal Museum

Fotosamlingen inneholder ca. 26 000 bilder fra Nes og Hallingdal. Bildene omfatter alt fra gamle glassplater til nyere fargebilder. Alle bildene er scannet og digitalisert av Nes Historielag i perioden 2006-2020. Historielaget har gjort, og gjør, en formidabel innsats for Hallingdal Museum i arbeidet med alle bildene. Stor takk til dem! Du kan søke på navn, sted, navngitte personer, årstall m.m. Vi håper at publikum kan gi tilbakemelding hvis dere finner feil i opplysningene, slik at fotoarkivet blir enda mer fullstendig. Takk til alle som har lånt ut bilder til arkivet. Takk til Nes Museumslag som har støttet prosjektet økonomisk.

 Søk etter MUSEUMSGJENSTANDER i

På DigitaltMuseum finnes gjenstander fra ca. 170 museer. Hallingdal Museum har nå godt over 3000 gjenstander presentert der, og flere skal det bli. For å søke i samlingen, klikk her!

DigitaltMuseum er utviklet av KulturIT og støttet av Norsk kulturråd. Målet med DigitaltMuseum er at museenes samlinger skal være lett tilgjengelig for alle interesserte, uavhengig av tid og sted. Håpet er at samlingene nå enklere skal kunne brukes til studier, undervisning og bildesøking.

Fotosamlinger i HALLINGDAL:

GOL BYGDEARKIV

HOL BYGDEARKIV

HEMSEDAL BYGDEARKIV